Izjava o privatnosti

Servis OdaberiObrazovanje.com pridaje veliki značaj održavanju poverenja i sigurnosti kupaca, korisnika i posetilaca našeg veb sajta, kao i prijavljenim osobama na naš newsletter. U nastavku možete pronaći informacije kako servis OdaberiObrazovanje.com, kao kontrolor podataka, postupa sa prikupljenim podacima posetilaca, kupaca i pretplatnika na newsletter.

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu servisa OdaberiObrazovanje.com ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima. Korišćenje ličnih podataka ograničava se na eventualno slanje obaveštenja (Newsletter), kao i u slučaju korespondencije u vezi sa uslugama OdaberiObrazovanje.com.

Obavezujemo se da vaše lične podatke (podaci iz formulara, anketa, korespondencije, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Dolaskom korisnika na servis OdaberiObrazovanje.com njegove putanje kroz veb sajt su poznate vlasnicima online servisa, i one se zbirno prikazuju trećim licima (pojedinačne putanje korisnika se ne ustupaju trećim licima).

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Prijava na usluge OdaberiObrazovanje.com

Prijavom na neku od usluga ovog servisa prikupljamo lične podatke, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za organizaciju događaja ili drugih usluga OdaberiObrazovanje.com, slanje željenog sadržaja, ili bili kojeg drugog vida poslovne korespondencije sa korisnicima ovog servisa koja omogućuje kvalitetno obavljanje ponuđenih usluga.

Prijava na newsletter

Prilikom prijave na naš newsletter prikupljamo takođe prikupljamo lične podatke, sem ako nam vaši podaci već nisu dostupni na osnovu prethosne prijave na usluge OdaberiObrazovanje.com.

Te podatke koristimo iz nekoliko razloga: kako bismo vas obaveštavali o novostima o kojima ste tražili da vas obaveštavamo (novi događaji, velike vesti, nove ponude); kako bismo vas kontaktirali jer moramo ili vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo proverili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno proverili jeste li zadovoljni pruženom uslugom.

Što se tiče odjave s newsletter-a, to možete učiniti u svakom trenutku ako kliknete na dugme unsubscribe u bilo kojem od naših mailova. Sa ovog sadržaja možete se odjaviti i ako nam pošaljete email na kontakt@odaberiobrazovanje.com i zatražite odjavu.

Konekcije sa drugim Internet servisima

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvata veze (linkove i pridodat/embed sadržaj) sa ovog veb sajta koje vode na druge veb sajtove. Ti drugi web sajtovi nisu obuhvaćeni ovom politikom privatnosti.

Ukoliko imate pitanja kako neki drugi veb sajt koristi vaše podatke, to možete da uradite proverom njihove politike privatnosti (npr. pridodat YouTube video prikuplja odrđene podatke o vama, ali to je servis koji je ne zavisi od veb sajta OdaberiObrazovanje.com).

Pristup Vašim ličnim podacima

Imate pravo na pristup, ispravljanje, brisanje ili protivljenje korišćenja vaših ličnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtev na kontakt@odaberiobrazovanje.com.

Promene u politici privatnosti

Naša politika zaštite privatnosti se redovno razmatra i po potrebi ažurira. Politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana 1. oktobra 2020. godine.

Informacije o kolačićima (cookies)

OdaberiObrazovanje.com koristi kolačiće (cookies) koji su male datoteke koje sadrže informacije o vašem pretraživanju na ovom veb sajtu, sa glavnim ciljem da se pregledanje stranica učini lakšim.